Sonic The Hedgehog: Part One

Sonic The Hedgehog: Part One 1.0.22

Gratis kopie van Sega-klassieker voor Java telefoons

VOOR

  • Graphics en geluid als in 't origineel
  • Verslavend en leuk om te spelen

TEGEN

  • Opgesplitst in twee delen

Excellent
9

Sonic The Hedgehog: Part One brengt één van de belangrijkste helden uit de gamegeschiedenis naar jouw Java-telefoon. De gratis app is een kopie van de eerste 3 levels van de topgame uit 1991 voor de Sega gameconsole.

Ben je geboren in de jaren 80's of eerder, dan heb je mogelijk blije herinneringen aan Sonic. Samen met Mario -de held van Nintendo- was de blauwe egel een geliefde gast in de woonkamer van menig jonge bengel. Ken je de rappe roller niet, dan biedt Sonic The Hedgehog: Part One de ideale gelegenheid om hem te leren kennen.

De eerste 3 levels van de originele game voor de Sega Megadrive -Green Hill, Marble Zone en Spring Yard- zijn in Sonic The Hedgehog: Part One foutloos naar het Java-platform gekopieerd. Daarnaast is de besturing simpel en verlopen de animaties opvallend vloeiend, iets wat niet vanzelfsprekend is voor Java-games. Sonic The Hedgehog: Part One is, zoals de naam doet vermoeden, natuurlijk wel maar een deel van het festijn. Wil je de laatste 4 levels spelen, dan moet je Sonic The Hedgehog: Part Two downloaden.

Gelukkig speel je oude topgames dankzij mobiele technologie tegenwoordig ook gewoon op je telefoon. De populairste game van de Sega console verdient natuurlijk aandacht. Met Sonic The Hedgehog: Part One heeft dat geleid tot een uitstekend adaptatie voor Java-toestellen.

Meeste downloads Actiespellen voor Java

Meer
Sonic The Hedgehog: Part One

Download

Sonic The Hedgehog: Part One 1.0.22

Beoordelingen about Sonic The Hedgehog: Part One